Bipolär sjukdom typ 2 Youtube

Hur det gick till när jag fick diagnosen Bipolär typ 2

Hur det gick till när jag fick diagnosen Bipolär typ 2

Jag tycker att det är så kul att så många gillade videon när jag berättade om hur det gick till när jag fick min Aspergerdiagnos. I den lovade jag att göra en liknande video där jag berättar om hur det gick till när jag fick diagnosen Bipolär typ 2.

Glöm inte bort att prenumerera

Här nedan kommer videon och jag hoppas att ni gillar den. Ni får gärna komma med förslag på vad ni vill att jag ska prata om i nästa video. Och glöm inte att prenumerera på min kanal så du inte missar några videos.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Netti Starby
  6 mars, 2018 at 06:28

  Så himla intressant att du berättar och delar med dig! Kramis

 • Reply
  Gisela Lidbeck
  6 mars, 2018 at 13:33

  Tack, för att du så öppenhjärtligt delar med dig av dina erfarenheter. Du är så stark!
  Din styrka hjälper andra att kämpa vidare.
  Tack, för att du är du! ❤

Leave a Reply