Aspiepower Media

Trodde att jag skulle frysa ihjäl

Trodde att jag skulle frysa ihjäl….

Godmorgon mina vänner. I natt har jag sovit på Hotell Viking, det var ett mysigt hotell. Förutom att det glipar flera cm i fönstret på mitt rum så de drar massa. Det är inte bemannat hela tiden så kunde inte gnälla så fick fixa det själv istället så satte toapapper där det glipade som mest. Först tänkte jag att det här inte skulle gå, att jag skulle frysa ihjäl och bli dösjuk. Jag har ju trots allt nersatt immunförsvar och det är inte bra att ligga i drag. Så satte på mig kläder och tog en sömntablett och sov skönt. Annars var det ett jättefint hotell, Nu ska jag chilla lite innan det är dags att åka hem till Karlstad igen.

Trodde att jag skulle frysa ihjäl

2 reaktioner på “Trodde att jag skulle frysa ihjäl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *