Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kapat av lite hår – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kapat av lite hår

kapat av lite hår

När jag hade jobbat klart för i dag så åkte jag till frisören och kapade av lite hår. Det var verkligen välbehövligt. Jag skulle egentligen ha klippt mig för två veckor sedan men det kom annat i mellan så avboka tiden. Så har jag gått två vevkor längre än vad jag brukar och mitt hår var alldeles för långt för att kunna fixa till. Jag klippte till och med lite på luggen själv för jag såg inget haha. Så det var skönt att få bort lite hår.

kapat av lite hår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *