Home Vardag Mot Skåne!

Mot Skåne!

by Joanna Halvardsson

Mot Skåne!

Hej kompisar! Hur spenderar ni denna söndag? Själv sitter jag på ett tåg på väg till Skåne. I morgon ska jag som sagt föreläsa på en skola i Helsingborg. I vanliga fall pratar jag i ca 60-90 minuter. Den här gången ska jag prata i tre timmar och jag har inte ens kommit på vad jag ska säga än. Men det löser sig nog om inte annat så kan jag ju stå och prata om Dregen och speedway i 90 min?

Skåne

 

You may also like

3 comments

★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ 7 januari, 2018 - 13:43

Åh spännande :D. Hoppas du får det härligt 🙂

Reply
Helen 7 januari, 2018 - 15:30

Vilken tuff utslagning att föreläsa så länge

Reply
Joanna Halvardsson 9 januari, 2018 - 12:32

Det gick bra:)

Reply

Leave a Comment