Aspiepower Media

Mina julklappar

Lugnet efter stormen

Julafton är äntligen över. Ja jag tycker faktisk att julen är överskattad. Alla vill ha lugn och ro och njuta ändå stressar man runt som idioter och det blir aldrig som man tänkt sig. Jag har sagt det förut att de bästa jularna har varit när vi varit utomlands. Lugn och ro och ingen stress. I fem år åt jag lugnande på julen för att det alltid slutar i kaos. Men de två senaste åren har jag inte gjort det. Troligen för att jag tillslut fick rätt diagnos och bipolär-medicin. Och för att jag struntar i att stressa, det blir jul i alla fall.

Mina julklappar

Det enda som är bra med julen är julklapparna haha. Här nedan kan ni se vad jag fick. I dag kommer jag nog spendera större delen av dagen i sängen och se på film. Vi var 18 personer som firade jul och det blir så många intryck och tar så mycket energi. Så det får bli en slapp dag i dag.

Vad fick du i julklapp?

julklapp
Glittriga skor. Två par sammetsbyxor. En tröja. Och blommiga mjukiskläder.
Glitterskor, samma som de silver som jag snodde av mamma för att ha på galan.
Vantar, mössa och sockor.
”Finns det några paket till mig?”

Fyra tröjor.

Badskum.
Spel och kamerastativ
Pengar och godis. De är kusinbarn Nadia som tyckte att jag skulle ha denna julstrumpa, hon har bra smak;)
En Dregen väska. Kusin Therese har också bra smak. Eller så kan det ha varit jag som köpte den här själv men att hon betala den;)
En hylla.
”Väldigt fin hylla mamma. Tror du att jag får plats i den?”

3 reaktioner på “Mina julklappar

  1. Fick Baby några klappar? 😉

    Jag fick choklad, väckarklocka, bestickset och ljussläckare. Det sistnämnda är jättebra, för jag gillar stearinljus, men inte att blåsa ut dem, haha. Och en gose-vildsvinskulting! Precis som på tv, alldeles randig och gosig. Nu i jul får den sova i min säng. 🙂

    God fortsättning på julen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *