Aspiepower Media

Babys nya diskmaskin….

Babys nya diskmaskin….

Jag somnade 10 minuter efter att jag lagt mig i går. Det är helt sjukt hur bra melatonin funkar. Förut tog det upp till tre timmar att komma till ro och somna. I natt var första natten på en vecka utan gips, så skönt. Passade på att ta sovmorgon i dag. När jag vaknat till liv åkte jag mot Hagfors. Mamma och pappa har köpt en ny diskmaskin som kom med bud i förut. Jag och Baby tog emot men Baby påstår att det är ett katträd. Så nu får de gå och köpa sig en till för den här är upptagen;)

”Det här är ett väldigt fint katträd”
”Jag har väldigt bra uppsikt över kylskåpet härifrån”
”Jag har också väldigt bra uppsikt över altanen, så jag ser om min pojkvän Musse kommer på besök”
”Vad säger du mamma? Det här är ingen diskmaskin! Det är ett katträd”
diskmaskin
”Om det hade varit en diskmaskin så skulle det inte legat en katt på den. Katter ligger inte på diskmaskiner”
”Smack! Tack mamma för den fina julklappen jag fått”

1 reaktion på “Babys nya diskmaskin….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *