Vardag

Inte min starka sida

Inte min starka sida

Mamma och pappa och Baby har precis åkt till Hagfors och jag ligger i sängen. Är så sjukt trött i dag, så det får bli en slappdag. Mamma sa åt mig i går att jag måste vara still med armen. Att vara stilla är inte min starka sida. Men ska försöka vara stilla i dag. Tänkte ligga här och se på film och serier. Har ni något tips på vad jag borde kolla på?

inte min starka sida

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Moa
  17 december, 2017 at 14:53

  Bye, bye Sverige på svtplay är mitt tips, det är en historisk serie om amerikautvandringen. Sketcher med Lotta och Erik blandat med intervjuer med forskare. Jättekul! Tycker jag i alla fall.
  Lycka till med stillavarandet!

 • Reply
  ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★
  17 december, 2017 at 19:22

  Hoppas du hittade något bra :). Jag gillar Shameless den är härlig att titta på 🙂

Leave a Reply