Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Vardag

Melatonin är magisk!

Melatonin är magisk

Det är en sak jag undrar över. Varför har inget tänkt tanken på att skriva ut Melatonin till mig tidigare? 10 år av sömnproblem och ångest. Rädslan över att bli beroende av Stilnoc. Varför har ingen berättat tidigare att Melatonin är magisk? (Så magisk så den växer upp ur en orkidé, haha)

Har inga insomningssvårigheter länge

Jag har tagit den två kvällar i rad och jag har inga insomningssvårigheter längre. Har somnat max tio min efter att jag lagt mig båda kvällarna. Dock ljög jag för er i går jag hade fått 4 mg inte 5mg. Så jag får ta 4 eller 8 mg men har klarat mig med 4 mg än så länge. Några har skivit att ni blivit lite groggy när ni vaknat men det har jag inte känt av alls.

Melatonin är magisk

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Lilith - Livet efter Borderline
  17 december, 2017 at 06:10

  Men gud så skönt att det funkade och att du nu slipper sömntabletter. Själv blev jag inte ens trött av det och fick återgå till mina sömntabletter efter en vecka. Men det viktiga är att man får sova, oavsett medicin.

 • Reply
  Moa
  17 december, 2017 at 14:59

  Grattis!
  Jag har också svårt att somna, samt svårt att vakna, så jag förstår hur viktigt det är.
  Tycker du att det är lätt att vakna på morgonen med melatoninet också?

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   17 december, 2017 at 15:11

   Jag har bara ätit det i 3 dar men har inte haft några problem med det hitills

   • Reply
    Moa
    17 december, 2017 at 15:19

    Tack för snabbt svar! Det låter toppen. 🙂

 • Reply
  Att vakna upp till ett mörker - Livet med Aspergers syndrom
  19 december, 2017 at 09:29

  […] tiden av året. Har sovit utan sömntabletter även i natt. Dock orkade jag inte somna på 4 mg Melatonin så jag tog en tablett till, då somnade jag. Dom hade ordinerat 1-2 tabletter men jag är lite […]

 • Reply
  Babys nya diskmaskin - Livet med Aspergers syndrom
  22 december, 2017 at 20:26

  […] somnade 10 minuter efter att jag lagt mig i går. Det är helt sjukt hur bra melatonin funkar. Förut tog det upp till tre timmar att komma till ro och somna. I natt var första natten […]

Leave a Reply