Aspergers syndrom Bipolär sjukdom typ 2 Psykisk ohälsa Vardag

Melatonin är magisk!

Melatonin är magisk

Det är en sak jag undrar över. Varför har inget tänkt tanken på att skriva ut Melatonin till mig tidigare? 10 år av sömnproblem och ångest. Rädslan över att bli beroende av Stilnoc. Varför har ingen berättat tidigare att Melatonin är magisk? (Så magisk så den växer upp ur en orkidé, haha)

Har inga insomningssvårigheter länge

Jag har tagit den två kvällar i rad och jag har inga insomningssvårigheter längre. Har somnat max tio min efter att jag lagt mig båda kvällarna. Dock ljög jag för er i går jag hade fått 4 mg inte 5mg. Så jag får ta 4 eller 8 mg men har klarat mig med 4 mg än så länge. Några har skivit att ni blivit lite groggy när ni vaknat men det har jag inte känt av alls.

Melatonin är magisk

6 Comments

  1. Men gud så skönt att det funkade och att du nu slipper sömntabletter. Själv blev jag inte ens trött av det och fick återgå till mina sömntabletter efter en vecka. Men det viktiga är att man får sova, oavsett medicin.

  2. Grattis!
    Jag har också svårt att somna, samt svårt att vakna, så jag förstår hur viktigt det är.
    Tycker du att det är lätt att vakna på morgonen med melatoninet också?

  3. Pingback: Att vakna upp till ett mörker - Livet med Aspergers syndrom

  4. Pingback: Babys nya diskmaskin - Livet med Aspergers syndrom

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*