Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Säg aldrig det här till en person med autism… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Säg aldrig det här till en person med autism…

Säg aldrig det här till en person med autism…

Nu ska jag lära er en sak…. Säg aldrig det här till en person med autism (eller så kanske det är just det ni ska göra;)) Under helgen bakade Carolina en tårta och när hon sa det så kläckte jag ur mig:
”Jaha, vart är min tårta då?”. De orden skulle jag aldrig ha sagt för vad gör hon? Jo ställer sig och bakar en alldeles egen glutenfritårta till mig…. Den lilla också haha.

Säg aldrig det här till en person med autism

Jag var där i går kväll och smakade på min tårta. Den var inte bara snygg den var grymt god också.
Och som det inte vore nog med tårta så blev jag bjuden på kvällsmat också med ketchup-kärlek.

5 reaktioner på “Säg aldrig det här till en person med autism…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *