Aspiepower Media

Dag fyra Atarax till kvällen

Jag har tagit helg!

Jag överlevde fyra timmar på jobbet och nu har jag tagit helg. Dock hade jag 38,3 i feber när jag kom hem så har legat nerbäddad sedan dess. Tanken är att jag ska åka till Hagfors i morgon för att vila upp mig ordentligt. Och sen måste jag lämna Baby för åker till Göteborg nästa helg för en weekend med Henrik.

Dag fyra Atarax till kvällen

I dag blir det också dag fyra med Atarax till kvällen. Första kvällen funkade det inte alls så jag gav upp och tog en sömntablett. Dag två gick det ganska bra. Kunde inte somna i sängen och var sjukt rastlös så tog med täcke och allt och flyttade mig till soffan. Där somnade jag ganska snabbt. Sen vaknade jag vid 02 och flyttade mig till sängen. I går gick det bra, kollade på Dregen sen sonande jag gott.

Får ge det en chans

Får väl ge det en chans i några veckor. Dock tror jag att den största boven i det här är min mobil. Har svårt att lägga bort den och slappna av. När jag lägger bort den så börjar jag tänka och det orkar jag inte så då tar jag upp den igen. Finns det behandlingshem för mobil-missbruk?;)

atarax

2 reaktioner på “Dag fyra Atarax till kvällen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *