Aspiepower Media

Att föreläsa med 38 graders feber

I dag har testat att föreläsa med 38 graders feber….

När jag vakna i morse så kände jag att jag hade feber men tog aldrig reda på hur mycket. Det man inte vet finns inte.;) Så jag satte mig i bilen och körde genom snöstormen till Kristinehamn. Där föreläste jag på Samspelets arbetsgivarkonferens. Sen åkte jag hem och tog febern. Jag har tydligen testat att föreläsa med 38 graders feber, en ny upplevelse. Då har jag dock ätit alvedon i två veckor så har troligen ännu högre feber.

Nöjd trots allt

Föreläsningen gick bra, var ett 20-tal på plats och jag är nöjd trots allt. Alla andra verkade också vara det och jag fick många frågor. Nu är jag hemma och har bäddat ner mig i soffan. Sen har jag ett tips till er! Kolla på SVT 1 kl 21.00 i kväll för då är världens bästa Dregen med i Jills veranda.

att föreläsa med 38 graders feber

De här fina blommorna fick jag:)
De här fina blommorna fick jag:)

3 reaktioner på “Att föreläsa med 38 graders feber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *