Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Det gick inte mer…. – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det gick inte mer….

Det gick inte mer…

När klockan ringde morse så kändes det som någon kört över mig med en buss. Har ont över allt och hade 38,3 i feber fast jag ätit alvedon i en vecka. Jag har försökt att pina ut men men det gick inte mer, så fick ringa och sjukskriva mig. Får ångest av att vara sjuk hela tiden, men tyvärr är det ju så som min verklighet ser ut.

Det sämsta med att vara föreläsare

Min röst är inte heller som den ska och i morgon ska jag föreläsa. Det är det sämsta med att vara föreläsare. Det går inte att ställa in. Nu ska jag bädda ner mig i soffan med Bebbsan. Pimpla honungsvatten och halstabletter och försöka vara tyst tills den här tiden i morgon när jag ska föreläsa i Kristinehamn.

Det gick inte mer.

2 reaktioner på “Det gick inte mer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *