Vardag

Hej från Stockholm

Hej från Stockholm!

Kikar in här en snabbis och säger hej från Stockholm. Resan gick bra förutom att jag höll på att få ett utbrott på några pensionärer. De satt på våra beställda platser och tyckte att dom skulle sitta kvar där för de ville sitta tillsammans. Jo det ville ju vi också och det är ju därför man beställer en bokad plats. Min Bipolärmedicin hjälper uppenbarligen för jag skrek inte ens på dem;)

Mötte en journalist

När vi kom fram till storstan så mötte jag upp med en journalist som jag gjort en telefonintervju med men han ville ta lite bilder på mig. Sen mötte vi upp Carolinas kompis för att äta lunch, vi har bestämt i en månad att vi ska äta sushi haha. Nu är vi på hotellet och gör oss klara för galan och ska snart bege oss i väg.

hej från stockholm

8 Comments

  1. Åh såg mysigt ut! 🙂

  2. gud så gott med sushi. jag åt det idag jag med!

    sv .Ja, visst är den!? 😀 Kolla gärna in min lilla bloppis!

  3. Smaskens med sushi 😀
    SV: Tack så mycket 🙂

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*