Aspiepower Media

World mental health day i Kristinehamn

World mental health day day i Kristinehamn

I dag är det world mental health day – Världsdagen för mental hälsa. Vi i Hjärnkoll i Värmland fyllde en buss och åkte till Kristinehamn där vi hade en eftermiddag med föreläsningar. Det kom över 200 personer, så kul!

Jag föreläste inte i dag för jag tyckte alla andra skulle få chansen att visa upp sig. I stället fick jag uppdraget att dokumentera dagen med min kamera. Det var faktisk ganska skönt att inte behöva fokusera på att föreläsa och få göra någon annat för en gångs skull. Fotografera är ju också något jag tycker är kul, helst bilder med fart i 😉

Nu har jag precis kommit hem och är lagom mör i hjärnan. Ska försöka få i mig lite mat och sen ska jag lägga mig i badkaret tänkte jag.

Här är gänget som åkte. Hjärnkolls ambassadörer och representanter från Attention, FPS och EBL-skolan.
Här är gänget som åkte. Hjärnkolls ambassadörer och representanter från Attention, FPS och EBL-skolan.

World mental health day  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *