Home Vardag Promenad och Zyprexa

Promenad och Zyprexa

by Joanna Halvardsson

Tog en promenad och en Zyprexa förut…

Jag överlevde jobbdagen trots allt. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut paket innan jag åkte hem för att ta emot mitt boendestöd. När vi hade gjort en plan för två veckor så tog jag en liten promenad. Än så länge går det ganska bra att leva mitt hälsosamma liv. Jag har i alla fall klarat en dag haha. Vi får se hur det går i morgon när jag ska ut på äventyr.

Nu ligger jag i soffan och chillar och känner mig faktiskt ganska trött. Det kan dock bero på att tog en Zyprexa förut, hoppas på att kunna sova ordentligt natt. I morgon bli det lite sovmorgon innan jag ska åka mot Kristinehamn.

Zyprexa

You may also like

5 comments

Angelica 9 oktober, 2017 - 23:12

Skönt med promenad, hoppas du får sova!

Reply
Joanna Halvardsson 10 oktober, 2017 - 09:36

Sov som en stock:)

Reply
ullie 10 oktober, 2017 - 02:13

ja men då hoppas vi du sover gott o får en fin morgon dag kram

Reply
Joanna Halvardsson 10 oktober, 2017 - 09:36

Tack sov som en stock:)

Reply
Znogge 10 oktober, 2017 - 09:28

Hoppas du fick sova riktigt bra.

Reply

Leave a Comment