Vardag

Promenad och Zyprexa

Tog en promenad och en Zyprexa förut…

Jag överlevde jobbdagen trots allt. Efter jobbet åkte jag och hämtade ut paket innan jag åkte hem för att ta emot mitt boendestöd. När vi hade gjort en plan för två veckor så tog jag en liten promenad. Än så länge går det ganska bra att leva mitt hälsosamma liv. Jag har i alla fall klarat en dag haha. Vi får se hur det går i morgon när jag ska ut på äventyr.

Nu ligger jag i soffan och chillar och känner mig faktiskt ganska trött. Det kan dock bero på att tog en Zyprexa förut, hoppas på att kunna sova ordentligt natt. I morgon bli det lite sovmorgon innan jag ska åka mot Kristinehamn.

Zyprexa

5 Comments

  1. Skönt med promenad, hoppas du får sova!

  2. ja men då hoppas vi du sover gott o får en fin morgon dag kram

  3. Hoppas du fick sova riktigt bra.

Leave a Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*