Aspiepower Media

September-boxen från Testagram

September-boxen från Testagram är här!

Månadens Testagram box är här och den var som vanligt fullproppad med härligheter. Seriöst så börjar jag tro att Testagram följer min blogg. När jag skriver att jag ska börja mitt nya liv så tänker dem ”Nu ska vi testa henne”, och fyller boxen med massa godsaker. Det blir verkligen en utmaning att motstå frestelsen den här gången;)

September-boxen från Testagram

Bonaqua Mango/Acai:

Jag öppnade denna direkt för den var det mest nyttiga som fanns i boxen. Ja förutom diskmedelet då för det kan man ju inte ens äta;) Det här kommer bli min nya favorit den var sjukt god!

Mjuka kryptoniter:

Nu finns Konfektas mjuka kryptoniter med colasmak. Surt, salt och cola i en perfekt smakkombination.

Látelier- Nestlé premium choklad- tranbär:

Látelier är en ny typ av premiumchoklad med hela nötter och bär där varje bit är unik. I varje enskild chokladbit har hela nötter och bär omfamnats av mörk eller ljus choklad för att lyfta fram råvarorna. Mandlar, hasselnötter och bär utgör nästan en femtedel av chokladkakan.

Latelier-Nestlé Premium choklad- Russin:

På marknaden finns nu två chokladkakor med mörk choklad Russin och blåbär och den ljusa chokladen med tranbär, läs ovan.

Grumme diskmedel:

Grumme har utvecklat nästa generations unika diskmedel som är effektivt och har bra diskeffekt i både hårt och mjukt vatten men som samtidigt är ännu mer miljöanpassat.

The Humble CO:

En naturlig tandkräm med flour för vuxna, utvecklad av tandläkare. Tandkrämen är vegansk och snäll mot miljön.

Jules Destropper:

Jules Destropper är belgiska lyxkakor sedan 1886. Varje kaka är resultatet av en strävan att erbjuda naturliga produkter baserade på krämigt smör, färska ägg, mjöl och noga utvalt socker. 100% naturliga ingredienser och inget konserveringsmedel.

Santa Maria Chicken Tai Wok:

På allmänbegäran är Santa Marias populära Chicken Tai Wok tillbaka. Mediumstark asiatisk kryddmix för wok med smak av ingefära, vitlök, koriander och citrongräs.

 

4 reaktioner på “September-boxen från Testagram

  1. MMM chokladen ser ju DIVINE ut haha 🙂 jag älskar sånna boxar och jag kan även rekommendera Smakbox som är jättebra 🙂

    Idag är det top 10 Instagram mode på bloggen:)

    Ha en kanon vecka!

    LOVE Maria på Inredningsvis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *