Aspiepower Media

Smoothies och dragningskraft

Det är galet att en gammalt inlägg kan ha en sådan dragningskraft

I dag har jag jobbat fyra timmar sen åkte jag hem och åt lunch innan jag tog en promenad i kvarteret. Sen chillade jag lite innan jag gav mig i väg på styrelsemöte med Hjärnkoll. Nu har jag precis kommit hem och landat i soffan igen med en smoothie. Det har gått bra att räkna points i dag men är sugen på något hela tiden så pimplar smoothies.

Tidigare i dag delade jag ett två år gammal inlägg på Facebook om vilka hjälpmedel jag har. Och det är helt sjukt vad många som läst det inlägget i dag och det delas för fullt. Att ett så gammalt inlägg fortfarande kan ha sådan dragningskraft och bli en klickraket är galet men fantastiskt! Jag blir så glad när ni delar mina inlägg för tillsammans gör vi skillnad! Har du missat inlägget så hittar du det här.

dragningskraft

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *