Psoriasisartrit Vardag

Paraffinbad och handledsstöd nummer sex

Vart går gränsen för hur många handledsstöd man kan äga?

Var som sagt till arbetsterapeuten i förmiddags. Jag gick därifrån med mitt sjätte handledsstöd. Nej jag är ingen bläckfisk om ni trodde det haha. Man kan ju undra hur många handledsstöd man egentligen behöver men grejen är att jag använder alla men till olika saker. Några har skenor i sig, andra utan, någon täcker tummen, någon är för handleden… osv…. Tyvärr går ju inte bara en del sönder när man har en reumatisk sjukdom utan jag har ont i flera leder samtidigt och måste anpassa skydden efter vad jag gör och vilken led det påfrestar med. Den nya stödet har skenor och håller både tumme och handled på plats samtidigt.

Paraffinbad

Sen fick jag testa Paraffinbad, fick en omgång för sex år sedan och fick god effekt. Så vi ska köra en omgång till i höst/vinter och försöka träna upp mina handleder för att förhoppningvis inte behöva så många kortisonsprutor.
Här kan du läsa mer om Paraffinbad.

 

Handledsstöd och paraffinbad

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Queen Gniztra
  11 september, 2017 at 14:52

  Funkar det med parafin bad tycker du?
  Behöver nog oxå börja med det snart har ju atros i alla fingrarna ..
  Kram

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   11 september, 2017 at 14:56

   Förra gången gjorde det de i all fall. Svårt att säga nu efter en gång:) Kram

 • Reply
  ellenlundis
  11 september, 2017 at 19:46

  Tur att de finns handledsstöd ! 🙂

 • Reply
  Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv
  11 september, 2017 at 20:47

  Hoppas de nya handledsstöden hjälper! <3

Leave a Reply