Aspiepower Media

Ge mig värme!

Ge mig lite värme tack!

Jag inser att mina tre senaste rubriker innehåller ordet höst. Men hösten har verkligen slagit till ordentligt de senaste dagarna. Jag vill inte ens gå ut. Skulle helt vilja bädda ner mig i soffan och stanna där, men det går ju inte riktigt. Det är inte bara kallt ute heller för det är även svinkallt inne i lägenheten. Antar att de beror på att det inte blivit nog kallt ute än så värmen kommit i gång. Så nu säger jag emot mig själv och hoppas så det blir ännu kallare ute så det blir varmare inne snart haha. Ge mig värme tack!

Jag tog mig iallafall i väg till jobbet i morse, jag borde nästan få medalj för det. För jag snooza i 20 minuter innan jag tog mig upp. Varför är täcken så där extra varmt och skönt precis när man vaknat och måste uppe?
Efter jobbet åkte jag hem för att ta emot mitt boendestöd. Sen tog jag ett varmt bad, hoppade i mjukiskläder och bosatte mig i soffan.

Ge mig värme

1 reaktion på “Ge mig värme!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *