Vardag

Det sämsta med hösten…

Hösten är här nu!

Det var så svårt att ta sig upp i morse. Hösten är här på riktigt nu. Det regnar ute, det är kallt. Min leder är stela och gör ont. Klockan ringde tre gånger innan jag tog mig upp och iväg till jobbet. Önskar att jag var en katt så jag kunde ligga kvar i sängen hela dagen;) Vad tycker du om hösten?

hösten

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Denise Taylor
  6 september, 2017 at 11:38

  Själv älskar jag hösten! Min favorit av årstiderna. Men kan förstå att du inte är så förtjust i de kallare tiderna :/

 • Reply
  Lotta
  6 september, 2017 at 14:41

  Älskar dom vackra dagarna med hösten. Dom med klarblå himmel o men träd som formligen exploderar i färg….även tända ljus o mysa under filt är otroligt mysigt…. m e n…..mina leder är som dina…så jag känner mig som en legogubbe från nu o tills vårevärmen kommer tillbaka…..

Leave a Reply