Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Det sämsta med hösten… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Det sämsta med hösten…

Hösten är här nu!

Det var så svårt att ta sig upp i morse. Hösten är här på riktigt nu. Det regnar ute, det är kallt. Min leder är stela och gör ont. Klockan ringde tre gånger innan jag tog mig upp och iväg till jobbet. Önskar att jag var en katt så jag kunde ligga kvar i sängen hela dagen;) Vad tycker du om hösten?

hösten

3 reaktioner på “Det sämsta med hösten…

  1. Älskar dom vackra dagarna med hösten. Dom med klarblå himmel o men träd som formligen exploderar i färg….även tända ljus o mysa under filt är otroligt mysigt…. m e n…..mina leder är som dina…så jag känner mig som en legogubbe från nu o tills vårevärmen kommer tillbaka…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *