Rolig fakta om bloggen

Lite rolig fakta om bloggen…

Den här bloggen startades i januari 2010. Jag hade tidigare haft en annan blogg men det hade hänt saker i mitt liv som gjorde att jag ville börja om på nytt. Alltså det är lite sjukt att jag bloggat varje dag i 7 år (förutom när jag hade två veckor paus 2015). Och i början var jag ju helt galen och kunde publicera upp till tio inlägg per dag, helt jävla crazy. Och det sjukaste är att jag vet att det är några av er som följt bloggen ända sedan starten och har läst alla inlägg. Haha har ni inget liv?;)

I dag tänkte jag iallafall dela med mig av lite rolig fakta om bloggen. Hur många läsare har jag? Vilken är min största målgrupp osv…

Rolig fakta om bloggen

Bloggen har ca 10 000 unika besökare/ månad. Det är helt galet, jag jämför med hur många det är på en speedwaymatch. Haha jag drar typ tio gånger mer besökare än Valsarna. De kanske borde börja använda mig i sin marknadsföring;)

Kvinnor är största målgruppen

Min målgrupp är främst kvinnor 18-65 år. Det är kul att en och annan man hittar in också, för bloggvärlden är ju ganska kvinnodominerande. Dock undrar jag lite hur Google tar fram det här, för det finns ju faktiskt personer som varken ser sig som man eller kvinna.

De orter som jag har flest läsare i är:

1. Stockholm
2. Göteborg
3. Okänd ord
4. Karlstad
5. Helsingborg
6. Umeå
7. Västerås
8. Linköping
9. Hagfors
10. Malmö

De länder som min läsare befinner sig i är:

1. Sverige
2. USA
3. Norge
4. Finland
5. Storbritannien
6. Filippinerna
7. Spanien
8. Kina
9. Danmark
10. Italien

De flesta är från Sverige sen vet jag att jag har några trogna följare från England som är speedwayfans. Jag tycker att det är lite spännande att de följer min blogg med google translate. Haha vill inte ens veta hur Hagförska översätts. Men de verkar iallafall förstå när de kommenterar.

 

Hur ni läser bloggen:

65,91% genom en mobiltelefon
22,72% genom en dator
11,36% genom en surfplatta


Tänkte avsluta med några frågor till er:

Hur länge har du följt bloggen?
Hur hittade du hit?
Varför stannade du?
Hur ofta besöker du bloggen?
Vilka är dina favoritinlägg?
Vad vill du läsa mer om?


Ett svar på ”Rolig fakta om bloggen

 1. Hm.. Måste tänka lite.. *tänker*

  1. Jag tror att jag börja följa dej vid 2010-2012. Kommer inte ihåg. 🙂
  2. Det var när du hade Blogger. Då kunde man slumpa fram bloggar. Då kom din blogg fram. Har följt dej sen dess. 🙂
  3. För jag tycker att det är viktigt att läsa, hur det är att har form av funktionsnedsättning . Att man kan leva ett ”normalt liv” trots sina svårigheter och sina starka sidor.
  4. Nästan varje dag. Men har tagit paus en tid att kika på andra bloggar. Men nu är det dags igen 😀
  5. Oj vad svårt.. Jag tror när du lägger upp mycket fina foton, eller med din katt. ^_^
  6. Kanske du tipsar andra bloggar eller andra sidor? Eller 10 fakta om Bipolär sjukdom. (Jag vet inte så mkt om det) 😛 Annars kommer jag inte på något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen