Aspiepower Media

Det värsta jag varit med om…

Det här kan ha varit det värsta jag varit med om!

Förr sa man att hade en kortisonspruta tagit rätt så fick man as ont efteråt. Vissa läkare säger att det stämmer, andra att det är en myt. Jag hoppas att det inte är en myt. För hann knappt hem förrän smärtan from hell slog till. Tillslut var det så illa så jag fick ta en morfin-tablett. Kan vara det värsta jag varit med om. Jag brukar få ont första 48 timmarna men det här var ju ohållbart. Så har spenderat hela dagen i soffan med armen uppallad med massa kuddar.

Ska bli spännande och se hur jag ska överleva morgondagen. Hade tänkt dricka alkohol men får kanske byta ut den mot morfin, men det är ju bara coolt om man ska på rockkonsert;) Men har hört att glass och Hello Kitty plåster ska öka effekten på kortisonsprutor. Värt ett försök iallafall;)

det värsta jag varit med om

3 reaktioner på “Det värsta jag varit med om…

  1. Mitt ex fick ta sån spruta då och då pga sin gikt när inte värktabletterna han fått hjälpte. Men oj vad ont han hade efter. Tyckte så synd om honom. Så, jag tror inte att det är en myt där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *