Aspiepower Media

Vad händer med mig?

Vad händer med mig? Har jag blivit vuxen nu?

Dregen la nyss upp på Instagram att Hellacopters finns på Shock i Götborg på torsdag kl 13. Vårt tåg kommer fram 15.40.
Jag ringde och berätta detta för Carolina:
Hon: Ska vi boka nya tågbiljetter?
Jag: Äh va fan jag har redan träffat honom så många gånger.
Hon: Alltså vad gör din bipolär-medicin med dig egentligen?

Haha ja man kan ju undra. Hade det här varit för två år sedan så hade jag redan köpt nya biljetter. Vad händer med mig? Har jag blivit vuxen nu? Jag kan ju erkänna att jag faktiskt var inne och kallade på SJ, men jag tänker inte betala 200 kr extra för att få krama honom. Sorry Dregen;)

Vad händer med mig?

I dag har jag gjort första jobbdagen efter semestern. Det var segt att ta sig upp i morse när klockan ringde. Vaknade första gången vi 06 och kollade på klockan och tänkte ”Gud vad pigg jag är, ska jag verkligen sova i två timmar till?”. Sen somnade jag om och var inte alls särskilt pigg när jag skulle upp ur sängen. Men första jobbdagen gick bra och oväntat snabbt.

Efter jobbet åkte jag i väg på mötet och sen hem och bänkade mig i soffan. Har nog lite feber trotts allt så blir en lugn kväll och försöka bli piggare tills torsdag.

Sen har jag ringt reumatologen i dag med. Jag har som jag tidigare skrivit ont i min högre armbåge. Det har gått från handleden, till tummen och nu till armbågen. De sprutade den med kortison för några månader sedan. Då blev den okej men är det likadant igen. Hade ont redan innan jag åkte till Grekland men tänkte att lite vila och sol skulle hjälpa men det gjorde det inte. Nu kan jag knappt röra armen i vissa vinklar. Min vanliga läkare är på semesster så ska få träffa en jag aldrig träffat förut så vi får hålla tummarna för att hon vill ge kortison men fick iallafall en tid på onsdag förmiddag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *