Aspiepower Media

Att träffa sina fans…

Har jag fans?

Det blir alltid lika komiskt när någon av mina följare stoppar mig i mataffären. Dom hälsar glatt som att vi känner varann. För ni har ju full koll på mig, ni vet ju tom vad jag åt till frukost. Men där står jag som ett fån och undrar vem jag glömt bort att jag känner.

I går blev jag stoppad i både mataffären och på Putte i parken. Det är kul att ni kommer fram så jag får se vilka ni är. Men jag kan inte riktigt fatta varför folk blir hispiga av att träffa mig. Ni ser mig som en förebild. Medan jag själv fortfarande ser mig själv som Joanna från Hagfors som ingen vill umgås med.

Samtidigt som jag tycker det är kul så hänger jag inte riktigt med i svängarna. Jag kan förstå om man blir som en fjortis om man träffar coola människor som tex Dregen ? Men inte om man träffa mig?

Fans
På bilden ser ni mig med min följare Johanna som jag träffade på PIP i gå

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *