Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6085 Ett hav av Lupiner – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Ett hav av Lupiner

På vår baksida finns ett hav av lupiner

Vilket härligt väder det är i dag. Fast solen går i moln typ hela tiden så är det ju fortfarande varmt och skönt. Perfekt väder för speedway och jag ska snart åka upp till Tallhult för att fota årets första Div 1 match. Ja alltså första matchen där, för har ju redan hunnit vara i både Motala och Eskilstuna och fotat.  Vad gör ni i dag?

lupiner

6 reaktioner på “Ett hav av Lupiner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *