Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Fidget spinner – Hjälpmedlet som tog över världen – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Fidget spinner – Hjälpmedlet som tog över världen

Visste du att Fidget spinner från början var ett hjälpmedel?

Du kan inte ha missat den senaste trenden, Fidget spinner, leksaken alla coola kids har. Men visste du att plastleksaken som ditt barn snurrar på fingret från början togs fram som ett hjälpmedel för personer som hade svårt att koncentrera sig? Tex personer  med tex Autsim och ADHD. Idén var enkel. Om användaren tilläts pyssla med något med händerna, skulle det bli lättare att koncentrera sig. Är det inte lite coolt ändå? Att ett hjälpmedel kan ta över världen på de här sättet.

fidget spinner

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *