Aspiepower Media

Trötta tjejer

Jag och Baby är lika pigga i dag!

Två trötta tjejer har spenderat ännu en dag i soffan. Jag har iallafall orkat jobba två timmar hemifrån så mycket mer orkar jag inte. Det värker överallt. Så tänker fortsätta spendera tiden här tills jag ska i väg och lämna bilen på service i morgon kl 15.  Men nu har jag iallafall helg och på fredag ska jag dra till Hagfors. Är i valet och kvalet om jag ska ringa reumatologen men funderar på att vänta och se om de blir bättre av lite sol och värme. Lär ju ändå inte få en tid på flera veckor. Nu ska jag gå och ta ett varmt bad, det enda som gör så man slipper smärta ett tag iallafall.

Vad har du gjort i dag min vän?

tjejer

1 reaktion på “Trötta tjejer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *