Har hunnit med mycket i dag

Oj vilken dag, har hunnit med mycket i dag!

Åkte hemifrån 08.30 kom hem igen vid 18. Vad har jag gjort under den tiden kanske du undrar. Ja du jag har hunnit med mycket i dag. Jag har jobbat, blivit intervjuad av VF (ni kan läsa om mig på midsommarafton den 23/6). Och sen hann jag även med att luncha med mamma och Ulrika och gå en sväng på Bergvik och Välsviken. Hann med att köpa två par jeans med, haha jag som inte ens använder jeans. Men jag gillar att stretch är mode, då kan tom en Aspie bära jeans.

Sen när jag kom hem så blev det lite chill med Bebbsan innan vi skulle åka mot veterinären. Hon skulle vaccineras och hon är verkligen världens snällaste för hon klev inte ens ur buren fast hon fick och locket var öppet.

Nu blir det sängen för i morgon är det dags för jobb igen.

 

Baby chillar efter sprutan:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen