Aspiepower Media

Test av nya kameran

Blev ett test av nya kameran i går – Jag älskar den!

Jag och fröken B testade nya kameran i går, hon är väldigt bra på att posera mina lilla tigerunge haha.Gräs är det godaste som finns tycker Baby. Hon gillar gräs så mycket så hon var ute och gick i gräset och åt gräs förra veckan, fast hon hatar vatten. Jag köpte kattgräs till henne en gång men det var dock inte lika populärt, äkta gräs ska det vara!

I går fylld mormor 80 år och förra veckan fyllde morfar 85år så i dag blir det 165 års kalas. Men vi började firande lite redan i går och var där och åt tårta. Man får många fina blommor när man fyller år. Perfekt för mig att fota med nya kameran:)

Test av nya kameran

 

3 reaktioner på “Test av nya kameran

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *