Aspiepower Media

En dag i sängen

Det blev ännu en dag i sängen!

Jag måste börja med att säga tack för alla krya på dig hälsningar. Det värmer verkligen att ha ett helt team bakom dig! Jag kom hem ganska tidigt ändå i går, för fem minuter efter att jag skrev och gnällde att sköterskan sa att jag skulle få stanna i upp till tre timmar till så dök läkaren upp trots allt. Hon undra vad jag ville att de skulle göra så jag bad om att få gå hem och få med mig smärtstillande och att hon skulle skicka remiss till rötgen. Precis som läkare nr 2 hade sagt. Och det fick jag  så det var bara för Henrik att vända och hämta mig igen. Men det var tur att han åkte och köpte mat innan de stängde för när jag kom hem så väntade pizza på mig. Ni som varit fastande i 7 timmar vet hur hungrig man blir av förbudet att inte äta.

Gick i sömnen 

Henrik åkte som sagt hem och jobbade vid 04, jag var uppe då och låste dörren men gick nog i sömnen . Nästa gång vaknade jag vid 9 sen somnade jag om igen och vaknade vid 12. Man sover sjukt bra på morfin, kanske skulle börja äta det varje dag (haha nej jag är inte seriös). Dagen har iallafall spenderats i sängen har bara varit ute för att hämta ut mer smärtstillande och handla lite. För äta bör man trots njurstenar. Har klarat mig utan morfin i dag och tar bara Pronaxen och tanken är att jag ska kunna fortsätta så. I morgon blir jag hemma från jobbet och vilar. Men på onsdag behöver jag ta mig då för då ska vi ha möte med arbetsförmedlingen angående min anställning. Och det är bra om jag kan köra bil då. Men nu ska jag återgå till att se dåliga serier och vila.

En dag i sängen
Det här är det senaste mot njursten haha;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *