Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 De hittade en grej på ultraljudet… – Aspiepower Media
Aspiepower Media

De hittade en grej på ultraljudet…

De hittade en grej på ultraljudet…

Gynläkaren dök upp ganska snabbt och undersökte mig. Hon vinklade skärmen så jag skulle se. ”Du har inte haft mens på tre månader?”, frågade hon. Nej svarade jag. (Min ppiller gör att det blir så). ”Kolla här! Här är din livmoder, där i…… finns inget! Men här är din urinblåsa och den är sprängfull”. Alltså tänkte hon skrämma livet ur mig eller? Det fanns ingen bebis i min mage, bara 340 cl urin. Jag skulle tappas sa dem sen skickades jag över till kiurgen.

Tre timmar senare kändes det som urinblåsan skulle sprängas så undra om de kunde göra något. Så läkare nummer två dök upp. Han undersökte mig och sa att det troligtvis är njursten. Så skulle få smärtstillande så jag förhoppningsvis kunde kissa själv annars skulle de tappa mig. Sen skulle jag få gå hem och skulle få röntgen om några veckor.

Dett funkade och jag kunde kissa själv och känner mig piggare så ville gå hem. Men nu har läkare nummer två gått hem. Och läkare nummer tre säger att går jag hem innan hon sett mig så skriver jag ut mig själv. Och det innebär att om läkare nummer två inte skickat remiss till röntgen, så får jag ingen. Så nu måste jag ligga här och vänta på henne, något som kan ta upp till tre timmar säger sköterskan. Känns jävligt genomtänkt med tanke på att det är kaos och att jag nu tar upp ett rum.

 

Samtidigt sitter Henrik här som ska upp kl 04 i morgon för att åka hem till Kumla och jobba. Så har skickat hem honom till min lägenhet för att iallafall äta något.

Kommer bli en lång kväll det här…

De hittade en grej på ultraljudet

 

1 reaktion på “De hittade en grej på ultraljudet…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *