speedwaymys och att föreläsa utan röst….

I dag har jag testat att föreläsa utan röst!

Jag och fröken B spendera gårdagen i soffan framför tv:n där vi kollade på matchen mellan Rospiggarna-Smederna. Samtidigt följde vi matchen mellan Vetlanda-Indianerna på datorn. Det är tur att jag är kvinna så jag kan göra flera saker samtidigt;) Det gick inte så bra för Ludde men han hade iallafall sötaste hejarklacken;)


Vaknade upp i morse utan röst, katastrof för två timmar senare skulle jag föreläsa!  Så fick bege mig till affären och köpa allt som fanns som skulle kunna hjälpa min stackars hesa röst och försökte låta bli att prata, innan jag skulle i väg.

Fördelen med att vara föreläsare är att man då och då bjuds på god mat;)

Jag har föreläst på en konferens som Samspelet anordnade, var ett 40 tal personer och en liten lokal så de funkade ändå med dålig röst och utan mikrofon, drack te och pratade samtidigt, haha. Tycker det är kul när Samspelet bokar mig. För då får jag träffa mina gamla arbetskamrater igen, har sagt i ett år att jag ska komma och hälsa på men hinner ju aldrig. Men nu får jag faktiskt skärpa mig! Så i juni när det lugnat ner sig lite så ska jag gå dit och ta en fika. Sen var min kompis där med, han och jag har sagt att vi ska ses i 3 år snart men vi ses bara i mataffären och på föreläsningar, så tur jag får föreläsa så jag får träffa alla jag känner haha;)

Nu ska jag bädda ner mig i soffan resten av dagen, för känns som jag har feber också. Men nu ska jag ju inte föreläsa förrän den 22/5 så hinner vila lite iallafall,

föreläsa
I karlstad får man soliga presenter när man föreläser;)

 

2 svar på ”speedwaymys och att föreläsa utan röst….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen