Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Jag längtar hem till skogen och tystnaden – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Jag längtar hem till skogen och tystnaden

TACK STOCKHOLM MEN FAST JAG LÄNGTAR HEM!

Sitter på tåget hem från Stockholm och längtar hem till skogen och tystnaden. Hur orkar man ens bo i Stockholm? Jag blir helt yr i huvudet av alla intryck, efter bara ett dygn.
Dagen har iallafall spenderas på Naturhistoriska där jag och Nadia tog en sälfie haha?

Middagen vi åt innan vi åkte hem till Värmland igen.

Nu sitter vi iallafall på taget hem och jag har lärt Nadia vad som är riktig musik. Hon fick ett av Dregens plektrum av mig gör två år sedan, för jag tyckte att hon skulle spela gitarr med stil. Men hon har inte vetat vad han spelat för musik föränn nu. Och nu sitter hon här på tåget och nunnar på Minus Celcius. Hon har bra smak bruden, nästa gång åker vi på en Backyard Babies spelning ?

längtar hem

I morgon ska jag ta en vilodag och sova tills jag vaknar och bara ta det lungt, känns som det behövs efter den här veckans äventyr.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *