Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 En väldigt lyckad kampanjdag – Aspiepower Media
Aspiepower Media

En väldigt lyckad kampanjdag

I dag har (H)järnkoll en nationell kampanjdag över hela Sverige med temat 5 minuter 5 maj- Våga prata om psykisk ohälsa. Vi i (H)järnkoll i Värmland slog upp vårt röda tält på Soltorget i Karlstad. Det blev en väldigt lyckad dag med mycket folk som stannade och prata med oss. Och det blev många fina samtal om psykisk ohälsa. Jag tycker att det är kul att även media nappade för jag blev intervjuvad av både VF och Värmlandsbygden. Var även fem bloggläsare som dök upp och sa hej, är kul att få se hur ni ser ut också. Ni vet ju typ allt om mig men jag har ju ingen aning om vem som sitter på andra sidan skärmen och läser om vad jag åt till frukost;) Sen har det ju varit underbart väder i dag också, känns nästan som sommar.

Nu är jag hemma och steker i solen på balkongen med en cider. Ska snart packa väskan för i morgon drar jag till Stockholm på KISS, jag tänkte köra en vlogg under helgen och jag tror att jag kan ha en liten sidekick med mig på resan som gärna vill gästspela på min Youtube kanal;)

 

Bilder från Kampanjdagen, en bild säger mer än tusen ord…
kampanjdag

Jag med min bloggläsare Kelly

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *