Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Att träffa en vän för första gången på tre år – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Att träffa en vän för första gången på tre år

ÄNTLIGEN FICK JAG TRÄFFA MIN VÄN!

I går var vi som sagt till Motala på Div 1 speedway. Div 1 är ju inte direkt världens roligaste speedway men det känns ändå skönt att det dragit i gång igen. När matchen var slut åkte vi in till stan för att träffa min vän Saga som jag gick tillsammans med i Molkom, men vi har inte setts sedan vi slutade journalistlinjen för tre år sedan. Skandal om ni frågar mig! Var skönt att få krama på henne igen och jag hoppas på att inte behöva vänta tre år till tills nästa gång;) Blev iallafall en pizzadejt innan vi åkte tillbaka till Kumla.

Med solen i ögon vid Varamobaden

vän

 

2 reaktioner på “Att träffa en vän för första gången på tre år

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *