Jag blev omvald på två år

Alltså varför går tiden så långsamt när man väntar på något. Slutade jobba 11 och hade inga planer förrän jag skulle på Hjärnkolls årsmöte kl 17, men det känns som att tiden har gått i slowmotion i dag. Har hunnit att dammsuga hela lägenheten, diskat, packa inför i morgon och skriva och tidsinställa 15 blogginlägg. Men ändå hade jag tid kvar att bara ligga i soffan och göra ingenting. Han även med att äta jordgubbar till mellanmål, jag älskar jordgubbar.

Men var som sagt i väg på årsmöte, det började 18 men styrelsen skulle vara där från 17. Jag har ju suttit med ledamot i Hjärnkolls styrelse från föreningsstarten 2015, då jag blev vald på två år. Men tiden går fort när man har roligt och swish så var de två åren över. Men jag blev i dag omvald på två år till.

Nu ska jag ta ett bad och sen ska mysa med Fröken B som blev väldigt ledsen för att jag var tvungen att gå mitt i vårt mys förut. Hon hade säkert velat bli med på årsmöte, hade kunnat bli spännande haha.

jag blev omvald

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen