Aspiepower Media

Bestäm dig vädret- är det vår eller höst?

Jag blir tokig på vädret snart! Det ska vara vår, men i går var höst och i dag skiner solen, tycker det är dags för vädret att bestämma sig snart för mina kropp pallar inte med alla förändringar. Vaknade upp i morse och det kändes som jag blivit överkörd av ett tåg, Men bara att försöka ta sig upp ur sängen och försöka få i gång kroppen, i bland kan det ta en halv dag innan den kommer igång. Blir sjukt sugen på att köpa en enkelbiljett till Thailand, men det har jag ju inte riktigt tid med just nu.

Maj kommer bli en fullspäckad månad, då jag kommer ge mig ut på turné.

4 maj föreläser jag i Vännersborg (sluten)
10 maj Karlstad (sluten)
22 maj Karlstad, boka din biljett genom att klicka i att du kommer till detta evenemang!
30 maj Mora, boka din biljett här!

vädret
Milkshake till frukost, det är grejer det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *