Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Vart tog våren vägen? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Vart tog våren vägen?

Det kommer inte 2 dm snö på våren!

Vaknade upp i morse och möttes av två decimeter snö, vad hände med våren?
Som tur är så åkte Henrik hit redan i går kväll eftersom han hade sett prognos om att det skulle bli snö. Annars hade han aldrig kommit fram med sommardäck. Han ska köra mig till Karlstad på söndag. Så vi får väl hoppas att skiten försvinner innan dess, så jag kommer hem.

våren

Han hade med sig den här fina blomman och massa godis från min svärföräldrar.
Det här skulle ju bli en påsk utan godis, haha vi får se hur det slutar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *