Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Boka din biljett till min föreläsning i Karlstad 22 maj – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Boka din biljett till min föreläsning i Karlstad 22 maj

Detta inlägg är skrivet i samarbete med Aspiepower media, Sociala Kunskapsbanken, RSMH Karlstasola och ABF Värmland.
……………………………………………..

Nu släpper vi biljetterna till min föreläsning i Karlstad! Säkra din plats genom att klicka i att du kommer till detta evenemang, då skrivs du upp på listan. Och din plats är då säkrad om det blir fullt, och självklart satsar vi väl på det?;)

Föreläsning i Karlstad

2 reaktioner på “Boka din biljett till min föreläsning i Karlstad 22 maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *