Bakad potatis med Wild Chips-röra

Började som sagt dagen hos tandläkaren, han är för övrigt ett av mina fans haha. Han frågar alltid om vilka föreläsningar jag haft och vilka jag har på G. Förutom ett trevligt samtal om Aspergers syndrom så fick jag en tand lagad. Jag är en sådan där som vägrar bedövning för jag är hård och cool haha. Men tandläkaren vill inte plåga mig så han övertalar mig alltid att ta den ändå. Men hatar verkligen känslan av att halva ansiktet är bedövat en halv dag.

Och när man är bedövad och inte känner ett skit så undrar de om de har slipat rätt så det inte tar i, och hur ska jag kunna känna det? Tillslut sa jag att det kändes bra men nu när bedövningen släppt så känns det som en liten kant ändå. Så får väl se om jag får palla mig dit igen och ha fler samtal om Aspergers syndrom:D

Direkt jag var klar så åkte vi mot Karlstad och resan gick galant för vi hade en egen kartläsare som visade vägen:

Ja, hon sitter fast med säkerhetsbälte för djur.

Väl i Karlstad har vi sorterat om i garderoben och sorterat strumpor. Ni som följer mig på Facebook har sett bild på att jag är nära världsrekordet för samling av uddastrumpor. Har fått mersmak av det här med att vinna priser;)

Till kvällsmat blev det Bakadpotatis med Wild Chips-röra (14 SP)
Receptet på röran hittar ni här, riktigt gott!

Nu ska jag, mamma och Fröken B, ta det lugnt resten av kvällen.
Och i morgon är det dags för jobb på Eldialog igen.

wildchips-röra

wild Chips röra

4 svar på ”Bakad potatis med Wild Chips-röra

  1. Bakpotatisröran lät jättegott, mums, det måste jag också testa. Om du har airbag på passagerarsidan kanske du inte ska låta kartläsaren åka i framsätet, det kan ju gå riktigt illa ifall den löser ut. I all välmening bara, absolut ingen kritik 🙂 Jag läser och ser hur väl du tar hand om henne och hur högt älskad hon är. Det är så härligt att få ta del av både din och Babys vardag. Tack för en suverän blogg!
    Kramar 🙂

    1. Kopplar ur airbagen när hon sitter i framsätet. De första jag fråga när jag köpte min bil… Bilförsäljaren svara ”det är bara du kopplar ur den om du ska ha barbstol i framsätet”… Han trodde nog jag var galen när jag sa att mitt barn har fyra ben och svans ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen