Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Mot Värmland – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Mot Värmland

Mot Värmland!

Nu är jag påväg mot Värmland, sitter på tåget mellan Hallsberg och Karlstad just nu. Hoppade av i Hallsberg i två timmar och åt lunch för då blev resan 400 kr billigare. Förstår inte hur SJ kan tycka att man ska betala en förmögenhet för man åker hem på en söndag, var samma sak sist jag åkte från Stockholm. Och jag var ute mer än en månad i förväg båda gångerna.

Sen vidare till Hagfors

När jag kommer till Karlstad ska jag ta bussen till Hagfors för ska vara hos tandläkaren vid 07.30 i morgon. Alternativet var att ta bilen från Karlstad men mamma ska med till Karlstad i morgon så tar jag bussen så kan vi åka i samma bil. Och sen är jag en aning trött så skönt att slippa köra. Men vi får se om jag kommer ihåg hur man åker buss för tror jag tagit bussen till Hagfors två gånger sedan jag tog körkort för 2,5år sedan ?

mot värmland
Jag reser med stil och visar stolt upp att jag har Aspergers syndrom.
Värmland
Luchpaus i Hallsberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *