Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 4 år och 9 månader av kärlek – Aspiepower Media
Aspiepower Media

4 år och 9 månader av kärlek

I dag är det fyra år och nio månader sedan du höll om mig för första gången.
Snart har vi spenderat fem år tillsammans, fem år av kärlek.
Mina tidigare förhållanden har inte ens hållit i mer än fem månader, så kanske borde du få en medalj för att du står ut med mig haha;)

Jag tror det är enklare att leva ihop med mig nu när jag vet om att jag har Bipolär sjukdom. Jag tycker iallafall att det är enklare att leva med mig själv, nu när man vet varför saker kan bli lite tokiga i bland. Jag hoppas att du står ut med mig i många år till.

Jag älskar dig Henrik- Då, nu och för alltid <3

kärlek

Följ mig på Bloglovin’ om du inte vill missa inlägg.
Jag postar också mycket innehåll på Instagram och Facebook.

1 reaktion på “4 år och 9 månader av kärlek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *