Kost och träning Speedway Vardag

Det gick åt helvete denna vecka…

Fråga inte vad som hände med mina points den här veckan haha.
Att resa över halva Sverige och vara nyttig funkade inte riktigt, ärligt talat gick det helt åt helvete.

Jag skyller allt på de i Norrland som bjöd mig på så god mat och fika;)
Men vi tar nya tag kommande vecka, iallafall tills fredag för sen ska jag ut och resa igen, till Stockholm denna gång. Ska försöka skärpa mig men att gå på konferens och äta nyttigt brukar inte heller vara så enkelt. Man får ju helt enkelt ta vad det bjuds på.

Men det ska iallafall bli kul att åka på TIC- The Influencer Covention, Sveriges största konferens om influencer marketing och personal brandig. Jobbar du också med Instgram/Blogg/Youtube osv… och är sugen på att häng på, så har jag hört att det fortfarande finns biljetter kvar. Du kan köpa din biljett här!

Som sagt blev det en onyttig middag till speedwayen i går, vill inte ens vet hur många points det är. Fast vet ni vad? Fast fusk de senaste två veckorna så har jag gått ner 0,3 kg iallafall. Haha godisdieten är grejen!;)

POINTS

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Zaitzova
    26 mars, 2017 at 12:39

    Jag hade aldrig pallat med att tänka på att äta nyttigt och gå ner i vikt, det låter superjobbigt o.O Det blir så fullt upp med alla andra saker man ska göra att det blir för stressigt!

    Skriver om feminism på http://www.zaitzova.com 🙂

Leave a Reply