Aspiepower Media

Mötte en apa…

Jag mötte en apa i Hagfors…

Började med att sova 11,5 timmar i natt, var välbehövligt efter flera dagar med lite sömn. Jag gillar att åka runt och föreläsa men jag behöver mer än ett dygn för att sova ordentligt på en ny plats. Så då är det viktigt att ta igen det när man kommer hem.

När jag hade vaknat till liv så satte jag mig i bilen och åkte mot Hagfors. Där hittade jag en apa i ett träd. Baby har aldrig klättrat i träd förut men med lite hjälp så kom hon upp och kunde kolla på utsikten ? Det är ju egentligen spännande hur katter har saker med fött. Fast hon är en innekatt så har hon jaktinstinkt och gillar att klättra. Hon bara kan det, fast ingen har lärt henne. Medan vi människor måste lära oss saker.

apa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *