Deprecated: Hook custom_css_loaded is deprecated since version jetpack-13.5! Use WordPress Custom CSS instead. Jetpack stöder inte längre anpassad CSS. Läs WordPress.org-dokumentationen för att lära dig hur du tillämpar anpassade stilar på din webbplats: https://wordpress.org/documentation/article/styles-overview/#applying-custom-css in /customers/0/3/5/joannahalvardsson.se/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 6078 Kan man bo i ett badkar? – Aspiepower Media
Aspiepower Media

Kan man bo i ett badkar?

Nu är jag hemma från mötet med Hjärnkoll och har precis intagit min middag.
Haha alltså kan man bo i ett badkar? För jag gör typ nästan det, kanske ska ringa och fråga om jag får billigare hyra för jag spenderar ju ändå mest tid i badkaret;)

badkar

10 reaktioner på “Kan man bo i ett badkar?

  1. Haha, vad härlig du är! Själv har jag aldrig riktigt förstått tjusningen med att bada utan blir uttråkad så fort, men du verkar ju ha löst det där med att kombinera badandet med annat 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *