Att laga mat till hela grannskapet

Hej mina vänner!
I dag har jag jobbat och sen när jag kom hem har jag chillat lite innan det var dags att laga mat. Jag hatar att laga mat till mig själv så när jag ändå håller på så brukar jag göra så det blir matlådor med. Men i går och i dag har jag gått all in haha. Så har gjort nio matlådor på två dagar, nu behöver jag inte laga någon mer mat den här veckan;)

Har även börjat ät mer vegetarisk, jag var vegetarian i ett halv år en gång sen stod jag inte ut mer för längtade efter kött. Så jag kommer inte bli det igen men testar lite hur min IBS mage mår av att äta lite mindre kött. Än så länge har den inte ballat ur. Och jag är inte den enda i familjen som äter vegetariskt för Baby gillar tydligen quornfärs, haha helt normal katt de där:D

Nu har jag landat i soffan och ska bara ta det lugnt resten av dagen. I morgon ska jag till psykologen sen ska jag jobba två timmar sen tar jag helg. Jag och Baby ska ha ännu en föräldra och pojkvänsfri helg så vi får se vad vi hittar på:)

mat
Så här avslutade jag kvällen i går, har haft sämre stunder;)
Sen somnade jag bredvid den här bruden<3
Sen somnade jag bredvid den här bruden<3

3 svar på ”Att laga mat till hela grannskapet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen