Vardag

Att laga mat till hela grannskapet

Hej mina vänner!
I dag har jag jobbat och sen när jag kom hem har jag chillat lite innan det var dags att laga mat. Jag hatar att laga mat till mig själv så när jag ändå håller på så brukar jag göra så det blir matlådor med. Men i går och i dag har jag gått all in haha. Så har gjort nio matlådor på två dagar, nu behöver jag inte laga någon mer mat den här veckan;)

Har även börjat ät mer vegetarisk, jag var vegetarian i ett halv år en gång sen stod jag inte ut mer för längtade efter kött. Så jag kommer inte bli det igen men testar lite hur min IBS mage mår av att äta lite mindre kött. Än så länge har den inte ballat ur. Och jag är inte den enda i familjen som äter vegetariskt för Baby gillar tydligen quornfärs, haha helt normal katt de där:D

Nu har jag landat i soffan och ska bara ta det lugnt resten av dagen. I morgon ska jag till psykologen sen ska jag jobba två timmar sen tar jag helg. Jag och Baby ska ha ännu en föräldra och pojkvänsfri helg så vi får se vad vi hittar på:)

mat

Så här avslutade jag kvällen i går, har haft sämre stunder;)

Sen somnade jag bredvid den här bruden<3

Sen somnade jag bredvid den här bruden<3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Saretta
  8 mars, 2017 at 23:01

  Hoppas magen mår bättre! 🙂 Mysiga bilder.

 • Reply
  Christin
  9 mars, 2017 at 07:42

  Vilket söt katt och roligt att han gillar quornfärs 🙂 Gott det såg ut med chokladglassen!

  • Reply
   Joanna Halvardsson
   9 mars, 2017 at 12:46

   Ja hon är lite speciell:P

Leave a Reply