Glass till frukost

Började dagen med sovmorgon till 11.30 sen blev det leverpastej mackor och glass till frukost. Haha jag har en förmåga att bli besatt av saker så äter jag bara det i en period sen tröttnar jag och börjar med något nytt. Just nu är det leverpastej med smörgåsgurka och Lohilo’s glass som gäller.

Det är söndag och ännu en vecka börjar gå mot sitt slut. Just nu ligger vi i soffan och kollar på Valkyrien och om några timmar ska jag och Fröken B åka hem till Värmland igen. I morgon börjar en ny vecka och man kan nästan kalla den för sjukhusveckan. För i morgon ska jag till reumatologen och förhoppningsvis få kortison i min tumme/fingrar/händer/armbåge/axel som gör ont. På torsdag ska jag till psykologen och på fredag ska jag till läkaren på psykiatrin. Jag borde få lön för att jag ”jobbar” halvtid på sjukhuset;)

Vad har du för planer för veckan?

Går runt i Henriks tröja, varför är hans kläder så mycket skönare än mina? 😀

glass

Har du testat Lohilo’s glass? Om inte, gör det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen