Skön lördag

Hej min vän!
Har varit en ganska lugn lördag. Vi tog en liten promenad på 3 km i det vidriga vädret, var svinkallt ute. Är inte alls avis på dem som lägger upp bilder från Thailand;) Sen har vi fixat här hemma och satt upp lite tavlor. Jag och Baby har även varit ute och kollat in balkongen. Hon kollade på utsikten och jag testa selfieljuset, som den bloggare jag är;)

Vi hade bestämt redan i början av veckan att vi skulle äta ute så jag sparade alla mina veckopoints. Det är det som är så bra med Viktväktarna, att man kan unna sig saker i bland. Är dock ganska stolt över mig själv för jag tackade nej till en semla på fettisdagen bara för att jag visste att jag skulle äta ute i dag.

Nu ska vi avsluta kvällen med att se på film, som ni ser på bilden nedan är någon redo;)

lördag

4 svar på ”Skön lördag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen