När man längtar efter sjukvården…

Vaknade upp och kände mig som en zombie, är trött, mår illa och har ont. Åt en banan och ett äpple till frukost, orkade få i mig mer. Hoppas på att reumatologen ringer snart och säger att dom har en tid till mig så fort som möjligt. Men bara fyra timmar kvar sen har jag helg tills på måndag, måste dock tvätta i eftermiddag men det kan man nog göra med en hand. Har försökt packa upp flyttkartonger men det var inte lika enkelt med en hand, men mamma och pappa kommer i helgen så förhoppningsvis kan de hjälpa till så det blir klart någon gång. Man inser hur himla högerhänt man är när höger handen lägger av.

Ringde arbetsterapimottagningen i går och lämnade in en egenvårds begäran så de skulle försöka ge mig en tid så fort som möjligt för att få en otros till tummen. Man kan tydligen inte ha för många otroser om man har en reumatisk sjukdom. Har fyra till händerna, fem till fötterna och ett till knäna men tydligen behöver jag några till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen