Jag kunde ha blivit miljonär…

Överlevde jobbdagen sen åkte jag hem och tvättade, lyxen att för första gången på 8 år ha en tvättstuga där tvätten torkar på snabbare tid än 1,5 dygn. När sista maskinen var hängd så ringde jag Carolina för att kolla vad hon gjorde och hon skulle och spela Bingo och tyckte att jag skulle bli med.

Haha har inte spelat Bingo på säkert 10 år minst, förut Binglotto då, så hängde på. Jag kunde ju ha blivit miljonär men nu blev jag inte det så får fortsätta att leka lyxhustru. Så nu har jag tagit helg på en onsdag och ligger i badkaret och äter chokladpudding så får Henrik försörja mig;)

Reumatologen har fortfarande inte ringt men hoppas att de gör det snart, men tar sovmorgon i morgon så får de ringa och väcka mig. Sen måste jag även tipsa om Viktväktarnas laxrisotto som fick bli min middag i dag, den var så god så tom Baby som inte ens äter lax åt den;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Rulla till toppen